Bupi kozmetika pre najmenších

Ak sa stále neviete rozhodnúť pre značku detskej kozmetiky, bez pochybností siahnite po produktoch Bupi BABY. Aj my v našom detskom kútiku Retro Kids sme zvolili práve túto bezpečnú detskú kozmetiku pre citlivú pokožku.

Slovenská značka Bupi je zárukou, že ste si vybrali kvalitnú detskú kozmetiku bez parabénov, bez parafínov, bez obsahu farbív či alkoholu. Čistí jemne a šetrne, plus nádherne vonia, pričom parfémová zložka je bez alergénov.

Používanie už od narodenia odporúča aj Slovenská pediatrická spoločnosť. To samo o sebe je zárukou, že ste pre svoje dieťa zvolili špičkové prípravky, ktorých zloženie je prísne kontrolované a šetrné k citlivej detskej pokožke.

Jemný kúpeľ 3 v 1, šampón na vlásky a telové mlieko kúpite teraz okrem veľkého 500ml balenia s pumpičkou aj v menšom balení. Nové 230ml balenie je vhodné pri cestovaní, aby vám objemné fľaštičky v batožine nezaberali veľa miesta. Trojica produktov postačí na kompletnú starostlivosť o dieťatko. Menšie balenie je vhodné aj v prípade, že sa rozhodnete značku Bupi prvýkrát vyskúšať.

Produkty radu Bupi BABY zoženiete v drogériách, vybraných lekárňach a v bežnej obchodnej stieti. Viac na www.bupi.sk.