Prednáška prvej pomoci so zameraním na detský vek

Milé maminy a oteckovia,

určite ste sa viacerí z Vás už stretli so situáciu , možno takmer až so život ohrozujúcou situáciu Vášho dieťaťa. Či už ide o bežné zabehnutie, popálenie, fibrilné kŕče pri horúčke alebo nebodaj otravou rôzymi prostriedkami či jedlom a pod.

Práve preto aby sme v takýchto situáciách vedeli pomôcť svojim blízkym sme pre Vás aj nás! v našom detskom centre pripravili akreditovanú prednášku spoločnosti FALCK.

Vysvetlíme si jednotlivé úkony prvej pomoci aj s praktickými ukážkami aby sme v prípade ak by nastala takáto situácia vedeli správne reagovať a v prípade nutnosti zachrániť život!

Termín: 9.3.2019

Čas: 14:00hod /2 hodiny/

Cena školenia: 19,90 Eur

Rezervácie: 0917 700 200 alebo info@retrokids.sk

Počet miest je limitovaný!

 Zaoberáme sa aj situáciami ako náhly pokles krvného cukru, epileptický záchvat, febrilné kŕče, popáleniny, obareniny, otravy rôznymi prostriedkami, jedlom,zlomeniny, krvácanie a učíme účastníkov ako postupovať v prípade zástavy srdiečka dieťaťa a aj to prakticky cvičíme.

Vysvetlíme si význam jednotlivých polôh pri určitých typoch zranení a mnoho ďalšieho.

O prvej pomoci sa veľa hovorí, ale jednotlivé úkony je potrebné si NACVIČIŤ a VYSKÚŠAŤ, pretože keď nastane reálna situácia, budeme všetci istejší a tým sa aj poskytnutie prvej pomoci stane kvalitnejším, účinnejším a lepším prostriedkom vo vašich rukách.

Súčasťou je aj školenie na používanie automatického defibrilátora – AED.