Letné denné tábory 2020

Aj tento rok sme pre Vás pripravili leto plné zábavy a športu. Užite si ho na našich denných letných táboroch pre deti od 5. -11. rokov v RETRO Kids

Termíny 6 turnusov :

1. 20.7. – 24.7.

2. 27.7.- 31.7.

3. 3.8 – 7.8.

4. 10.8. – 14.8.

5. 17.8. – 21.8.

6. 24.8. – 28.8.

Cena za 5 dní / turnus : 148€

Akciová cena : 137 € za 5 dní do 30.6.2020 !!

Viac info tu:

V cene je zahrnuté poistné + 3x denne strava, pitný režim, program.

Deti sa môžu tešiť na bohatý program, ktorý je tento rok prispôsobený preventívnym opatreniam a z veľkej časti sa odohráva vonku v prírode na čerstvom vzduchu, ihriskách a športoviskách v okolí Retra. Pripravená je Tanečná škola Mirky Kosorínovej „Smiem prosiť ?“, Športový program s RETRO Sport & Wellness Súťaže, Hry, Výlety do prírody, Tvorivé dielničky a Záverečná diskotéka.

Navštíviť nás príde naša žabka Bupi .

O zdravé a čisté rúčky sa postará kozmetika Bupi bez parabénov.

Energiu počas celého dňa dopĺňame zdravou a výživnou stravou, ktorú si pripravujeme vo vlastnej reštaurácii. Pod dohľadom nášho šéfkuchára si upečieme aj vlastnú pizzu v našej Pizzérii u Žirafky.

Novinkou tento rok je Flyfit Kids, zábavné a kreatívne cvičenie v závesných plachtách pod dohľadom certifikovanej inštruktorky.

Na táboroch dodržiavame všetky príslušné hygienické opatrenia v zmysle nariadení ÚVZ SR.

Prihlásiť sa môžete na: info@retrokids.sk 

alebo na t.č.: 0917 700 200

  • Pri nástupe do tábora musí rodič doložiť vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa a jeho potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti.
  • Písomné vyhlásenie nesmie byť staršie ako jeden deň, rozhodujúci dátum je deň prijatia na akciu. Vo vyhlásení musí byť uvedené, že počas 14 dní pred odchodom neprišlo dieťa do styku s osobou chorou na infekčné ochorenie COVID-19 alebo podozrivou z nákazy.
  • Potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti vydá rodičovi lekár všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast najskôr jeden mesiac pred začiatkom tábora.
  • Pri nástupe do tábora musí dieťa podstúpiť vstupný zdravotný filter (meranie teploty a dezinfekciu rúk ) Navyše, aj počas akcie budú deti priebežne monitorované.
  • Deti v táboroch majú aj výnimku, čo sa týka nosenia rúšok, a to pri všetkých aktivitách, ktoré sa konajú v tábore.